Jouw organisatie op Toolit, minder werk en toch meer resultaat.

Bij Toolit willen we organisaties helpen om beter, sneller en veiliger te werken. Daarom bouwen we systemen met de beste open source oplossingen en voegen we daar, waar nodig, closed source applicaties aan toe. Zo kunnen we systemen op maat maken die aansluiten bij de specifieke wensen van onze klanten. Door onze systemen te bouwen met open source oplossingen, kunnen we flexibel inspelen op veranderende behoeften en zorgen we dat onze klanten altijd gebruik kunnen maken van de nieuwste technologieën. Probeer onze systemen uit en ontdek hoe ze jou kunnen helpen om beter, sneller en veiliger te werken!


Toolit helpt jouw organisatie meer gedaan te krijgen in minder tijd met onze slimme IT tools. Gebruik de adresviewer om de status van adressen bij te houden. Verspreid jouw boodschap automatisch op verschillende kanalen met onze marketing autopiloot. Of gebruik jouw applicatie veilig en betrouwbaar   op onze eigen kubernetes cluster.

Gebruik je de bestaande diensten of gaan we iets nieuws maken?

Toolit is een IT-bedrijf dat is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen van klanten. Toolit beschikt over een gereedschapskist van bestaande IT-tools waarmee wensen van de klant kunnen worden gerealiseerd. Toolit bouwt daarnaast maatwerkoplossingen op basis van open source, eventueel aansluitend op de bestaande systemen. Het team bestaat uit IT-ers met verschillende disciplines en competenties. Toolit bestaat uit een klein team waarin de lijnen kort zijn en er flexibel kan worden ingespeeld op de wensen van de klant. 
Door een netwerk met zzp-collega IT-ers kan Toolit de benodigde capaciteit schaalbaar inzetten.

Het team van Toolit

Daniël Bareman 

DevOps, php en python developer en database fluisteraar

Peter Wierenga 

Ruby developer en tailwind kenner

Robert Hoogendorp 

Algemeen directeur

Floris van Lint 

Eigenaar, technisch directeur en solutions architect

Jouw bedrijf op een hoger niveau laten werken? Neem contact op

Samen aan de slag? Neem contact op!