Op welk kanaal jouw doelgroep zich ook bevindt

Ons social media beheer gereedschap maakt het eenvoudig om consistent te communiceren op vrijwel alle sociale netwerken. Hierdoor hoef je geen tijd meer kwijt te zijn aan het afzonderlijk posten op verschillende kanalen. Dankzij onze koppeling met deze netwerken, houd je de boodschap van jouw merk of product overal hetzelfde. Dit verbetert niet alleen de betrouwbaarheid en herkenbaarheid van jouw merk, maar maakt het ook makkelijker om je doelgroep te bereiken.


Met ons social media beheer gereedschap hoef je je geen zorgen meer te maken over het posten op de juiste tijdstippen of het per netwerk bekijken van de resultaten. Ons systeem doet het werk voor je, zodat jij je kan richten op wat echt belangrijk is: het ontwikkelen van een band met je volgers en het verhogen van je zichtbaarheid en betrokkenheid. Laat ons social media beheer gereedschap je helpen om de beste versie van je merk of product te laten zien.


Consistent posten, en wat is het ideale moment?

Onze social media beheer tool maakt het gemakkelijk om je boodschap consistent te houden op alle sociale netwerken waarop je actief bent. Door te koppelen met bijna alle sociale netwerken, houdt ons systeem je boodschap op één lijn en zorgt voor een verbetering van de betrouwbaarheid en herkenbaarheid van je merk of product.


En onze tool gaat nog een stap verder door een schema voor je te maken, zodat je op vaste momenten je boodschappen kunt versturen. Dit leidt tot consistentie en een juiste soort voorspelbaarheid.


Door onze social tool te gebruiken, leert het systeem vanzelf wat de beste momenten om te posten. Het laat je dat zien in een soort hittekaart, waarop je precies kunt zien welke dagen van de week en welk uur van de dag de beste momenten zijn voor respons.

Hiermee kun je je schema geïnformeerd aanpassen en je verhaal vertellen op het moment dat jouw doelgroep luistert.


Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over wanneer je moet posten, onze tool zorgt ervoor dat je op het juiste moment je boodschap uitdraagt.

Schrijf het op je website, en wordt overal verspreid

Met onze social media management tool maak je gebruik van je website als bron voor content. Dit betekent dat je eenvoudig kunt delen wat je op je website plaatst op al je sociale netwerken. Zo hoef je nooit meer dezelfde informatie opnieuw te typen of te copypasten.


De social tool maakt het posten van berichten naar social media volledig automatisch en volgt het schema dat je zelf hebt opgesteld. Dit betekent dat je je kunt concentreren op het creëren van geweldige content voor je website, terwijl de tool zorgt dat deze content automatisch wordt gedeeld op social media. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je een belangrijk bericht mist of dat je social media accounts verwaarloost. In plaats daarvan kun je je richten op het versterken van je relatie met je volgers en het uitbreiden van je bereik.


Met onze tool kun je er zeker van zijn dat je altijd een consistente boodschap hebt op al je sociale kanalen, terwijl je tegelijkertijd de tijd en moeite bespaart die je normaal gesproken zou besteden aan het handmatig posten van berichten. Hierdoor heb je meer tijd om te werken aan andere belangrijke aspecten van je bedrijf.


Verstuur op vaste momenten jouw berichten ook per nieuwsbrief.

Onze social media tool biedt ook de mogelijkheid om je nieuwsbrief te koppelen aan je website. Dit werkt samen met bestaande nieuwsbrieftools zoals Mailchimp of Sendinblue, of we kunnen een account voor je verzorgen bij onze Europese partner Acumbamail. De nieuwsbriefkoppeling verzamelt op een vaste regelmaat, zoals bijvoorbeeld eens per maand of eens in de twee weken, alle content van je website en maakt daar een nieuwsbrief van. Zo gebruik je de content die al op je website is geschreven en naar social is gegaan nog een keer om mensen te bereiken die niet op social zitten of je berichten misschien gemist hebben. Bovendien is het een extra manier om aandacht te trekken voor je merk of product.


Met deze nieuwsbriefkoppeling hoef je je niet druk te maken over het verzamelen van content en het maken van een nieuwsbrief, het gaat volledig automatisch. Zo kan je je concentreren op het bericht op de website en de verspreiding naar de nieuwsbrief gaat vanzelf. Het is een handige manier om je doelgroep op een consistente manier te bereiken, zonder dat je veel extra tijd hoeft te besteden aan het maken van een nieuwsbrief.

Marketing autopiloot

Onze marketing autopiloot is dé oplossing voor wie geen zin heeft in het afzonderlijk beheren van meerdere marketingkanalen en moeite heeft om een consistente merkboodschap op alle platforms te behouden. 


Wil je profiteren van de vele voordelen die onze marketing autopiloot biedt?
Aarzel dan niet om een proefperiode aan te vragen!

90 dagen proef aanvragen

Heb je interesse in onze producten en wil je deze graag eens uitproberen? Dat kan! Toolit biedt een kosteloze proefperiode van 90 dagen, zodat je voldoende tijd hebt om het systeem te leren kennen en te integreren in je processen. Misschien moet IT er ook nog naar kijken, geen probleem. Neem alle tijd die je nodig hebt om te bepalen of onze producten bij je passen. Vraag je proefperiode aan met het formulier hieronder en start vandaag nog met het ontdekken van alle mogelijkheden van onze prducten.