Dit heb jij aan Toolit

Marketing  autopiloot

Vanuit jouw website berichten naar social en in een nieuwsbrief. Automatisch. 

Adres
viewer

Beheer met gemak en overzicht de status van tienduizenden adressen in jouw projecten.  

Reflectie
radar

Volg het verloop van jouw professionele ontwikkeling, zowel door je eigen ogen als die van een ander.

Een eigen
k8s cloud

Met onze eigen kubernetes cloud-omgeving kunnen we jouw diensten superveilig én betrouwbaar hosten. 

FAQ

Toolit is een softwarebedrijf dat gereedschappen bouwt om organisaties beter, sneller en veiliger te laten werken. Onze producten en diensten richten zich op verschillende domeinen, zoals bewonerscommunicatie, datamanagement, omgevingsmanagement, open source hosting en marketingautomatisering.


Nee, je hoeft geen technische kennis of ICT vaardigheden te hebben om onze systemen te gebruiken. Onze tools zijn zo ontworpen dat ze zo intuïtief en gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. We bieden ook stapsgewijze instructies en online hulp om je op weg te helpen. Mocht je toch technische hulp nodig hebben, dan staan onze ervaren en professionele medewerkers altijd voor je klaar. We helpen je graag om onze systemen naar volle tevredenheid te gebruiken.

Ja, in veel gevallen kunnen we met succes integreren met bestaande systemen. Het hangt af van het specifieke systeem en de gegevens die uitgewisseld moeten worden. Soms is de oplossing relatief eenvoudig, terwijl andere keren een apart proces opgezet moet worden. We staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en doen ons best om een oplossing te vinden die voor jou werkt. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over hoe we jouw systeem kunnen integreren.

Bij Toolit sluiten we een overeenkomst voor een bepaalde periode, meestal twee jaar. Na afloop van deze periode vernieuwt de overeenkomst zich automatisch, tenzij je deze opzegt. Als je binnen de overeengekomen periode opzegt, ben je wel verplicht om de resterende duur van de overeenkomst af te maken. Dit is om rekening te houden met de investeringen die Toolit doet om jouw proces of systeem op te zetten. Om teleurstellingen te voorkomen, spreken we vaak een proefperiode van 90 dagen af. Zo kun je zonder verplichtingen onze producten en diensten uitproberen en zien of ze bij je passen. Als je vragen hebt over onze overeenkomsten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bij Toolit richten we ons op het bieden van gereedschappen om jouw marketingboodschappen gemakkelijker te verspreiden. We helpen je dus niet met het daadwerkelijk uitvoeren van marketingcampagnes. Als je op zoek bent naar professionele hulp bij het opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes, kun je een van onze vaste partners raadplegen, zoals Vlint of Jonkers.Media. Zij hebben ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën en kunnen je helpen om jouw boodschap op een professionele manier te communiceren naar je doelgroep. Als je vragen hebt over hoe we jou kunnen helpen met het verspreiden van jouw marketingboodschap, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bij Toolit nemen we de beveiliging van jouw gegevens zeer serieus. Daarom laten we onze systemen regelmatig testen door een extern "pentest" bureau. Dit houdt in dat onze systemen willekeurig onderzocht worden op kwetsbaarheden, verouderde componenten, privacygevoeligheden en meer. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw gegevens optimaal beschermd zijn. Als je wilt, kunnen we je op verzoek een recent rapport ter inzage geven om je te laten zien hoe we de beveiliging van onze systemen verder versterken.

Daarnaast slaan we jouw gegevens op in een data-silo, waarbij alleen jouw gegevens worden opgeslagen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat, mocht er onverhoopt toch een datalek plaatsvinden bij een van onze klanten, de schade beperkt blijft tot de gegevens van die klant. Wij zijn natuurlijk ook verplicht om een datalek te melden, om jouw gegevens optimaal te beschermen. Als je vragen hebt over hoe we jouw gegevens beveiligen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bij Toolit gebruiken we altijd cookieless tracking waar mogelijk, omdat dit een privacy-vriendelijke manier is om gebruikersgegevens te verzamelen. Dit betekent dat we gegevens verzamelen zonder het gebruik van tracking cookies en dat we deze gegevens alleen verzamelen voor functionele doeleinden. We zijn bovendien altijd bewust van onze rol als verantwoordelijke voor de verwerking van jouw gegevens en nemen privacy daarom zeer serieus. Als privacy first organisatie zetten we altijd ons beste beentje voor om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig en beschermd zijn bij het gebruik van onze producten en diensten.

Ja, in veel gevallen bieden we proefperiodes van 90 dagen aan. Dit geeft je voldoende tijd om onze producten en diensten uit te proberen en te beoordelen of ze aan jouw wensen voldoen. Zo kun je met een gerust hart beslissen of onze oplossingen iets voor jou zijn, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je te snel tot een beslissing moet komen. Als je geïnteresseerd bent in een proefperiode van 90 dagen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De belangrijkste kenmerken van Toolit's producten en diensten zijn:

  1. Tijdsbesparing: Door gebruik te maken van onze tools, kun je efficiënter werken en tijd besparen.
  2. Efficiëntie: Onze tools helpen je om je doelen te behalen door processen te automatiseren en te optimaliseren.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: Onze tools zijn gemakkelijk te gebruiken, zodat je snel aan de slag kunt.
  4. Integratie met bestaande systemen: In veel gevallen kunnen we onze tools integreren met bestaande systemen, zodat je een compleet ecosysteem kunt opzetten.
  5. Professionele ondersteuning: We bieden professionele ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit onze tools haalt.
  6. Flexibiliteit: Onze tools zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan jouw specifieke wensen en behoeften.


Door gebruik te maken van Toolit's producten en diensten kun je tijd en middelen besparen, werken met een geavanceerd en professioneel systeem en beter aansluiten op de behoeften van je doelgroep. Onze gereedschappen zijn gebouwd op basis van de nieuwste technologieën en ontwikkeld in samenwerking met onze klanten, zodat ze aansluiten op de behoeften van de markt.


Ja, in principe kan Toolit bij elke organisatie ingezet worden, afhankelijk van de wensen. Zonder meer te weten over jouw specifieke behoeften en doelen is dat lastig van te voren in te schatten. Neem gerust contact met ons op om te praten over hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen en welke producten en diensten het beste aansluiten op jouw specifieke behoeften.


De kosten voor het gebruik van onze producten en diensten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type product of dienst, de omvang van je organisatie en hoe intensief je het gebruikt. Neem gerust contact met ons op om een specifieke offerte voor jouw situatie te ontvangen.


Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Je kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en helpen je graag verder. Als je vragen hebt buiten kantooruren, kun je een e-mail sturen via ons contactformulier, of een bericht achterlaten in onze voicemail. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen zodra we weer op kantoor zijn. Je kunt erop vertrouwen dat we onmiddellijk aan de slag gaan om eventuele problemen op te lossen en je op de hoogte houden van de voortgang via onze status pagina.


Staat jouw vraag er niet bij?
Laat je gegevens achter!

Stuur ons je vraag, dan nemen we spoedig contact met je op.

Jouw bedrijf op een hoger niveau laten werken? Neem contact op

Samen aan de slag? Neem contact op!