Gebruikersbeheer, wie doet wat en wanneer.

Onze adresviewer biedt uitgebreide mogelijkheden voor gebruikersbeheer, zodat je kunt bepalen wie toegang heeft tot welke adressen en functies in het systeem. Zo kun je zowel medewerkers als externen toegang geven, afhankelijk van wat voor jouw organisatie nodig is. Bovendien kun je aparte projecten aanmaken met elk hun eigen toegangsregels, wat handig kan zijn als je adressen wilt delen met een beperkt aantal mensen of als je wilt dat sommige adressen alleen voor bepaalde mensen toegankelijk zijn.


Met behulp van ons gebruikersbeheer kun je gemakkelijk gebruikersrechten toekennen en beheren, zodat je kunt bepalen wat gebruikers in het systeem kunnen doen en welke adressen ze kunnen bekijken of wijzigen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw adressenbestand veilig en beveiligd blijft, terwijl je toch de nodige flexibiliteit behoudt om samen te werken met anderen.


Rapportage en analyse, wat zijn de trends?

Verder biedt onze adresviewer uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden, zodat je inzicht kunt krijgen in jouw adressenbestand en trends en patronen kunt identificeren. Hiermee kun je beter begrijpen hoe jouw adressen verdeeld zijn over verschillende regio's of postcodes, of hoe vaak bepaalde adressen bijgewerkt of gewijzigd worden. Ons systeem maakt automatisch grafieken en analyses, zodat je snel kunt zien welke categorieën eruit springen en hoe lang bepaalde adressen in behandeling zijn geweest.


Met behulp van onze adresviewer kun je gemakkelijk PDF- of Excel-rapporten genereren voor elektronische communicatie. Dit maakt het eenvoudig om adreslijsten te versturen naar jouw partners, een monteur een lijst met adressen mee te geven of om direct-marketingcampagnes op te zetten.

Veilig en volgbaar, is alles volgens afspraak?

Onze adresviewer biedt ook uitgebreide beveiligings- en privacyfuncties, waaronder een auditlog. Met deze functie kun je bijhouden wie wat heeft gedaan in het systeem, wat handig kan zijn bij het vaststellen van eventuele problemen of om te zien hoe de adreslijst zich heeft ontwikkeld. Bovendien kun je de auditlog gebruiken voor SLA bewaking, zodat je kunt zien of bepaalde adressen binnen de afgesproken tijd zijn behandeld of bijgewerkt.


Onze adresviewer kan niet alleen gebruikt kan worden om koude, systematische gegevens op te slaan, maar ook om informatie te bewaren die specifiek is voor een bepaald adres of contactpersoon. Dit kan bijvoorbeeld zijn:


  • Aantekeningen over specifieke interacties met een contactpersoon of een adres.
  • Belangrijke informatie over een adres of een contactpersoon, zoals speciale wensen of behoeften.
  • Documenten of andere bestanden die specifiek zijn voor een adres of een contactpersoon.

 

Door deze informatie op te slaan in een adresviewer, kan een organisatie een beter beeld krijgen van de specifieke behoeften en wensen van een adres of contactpersoon, en kan het gemakkelijker beslissingen nemen over hoe het moet communiceren met die personen of adressen.
Het kan ook helpen om een persoonlijkere en meer gerichte benadering te hanteren in de communicatie met specifieke adressen of contactpersonen.Adresviewer

Samengevat biedt onze adresviewer een complete oplossing voor het beheren van grote en complexe adreslijsten, met uitgebreide mogelijkheden voor het bekijken, bijweken en beheren van adressen, rapportages en analyses en voor de beveiliging en privacy. Probeer onze adresviewer vandaag nog uit en ontdek hoe het jouw organisatie kan helpen jouw adressen accuraat en up-to-date te houden.

90 dagen proef aanvragen

Heb je interesse in onze producten en wil je deze graag eens uitproberen? Dat kan! Toolit biedt een kosteloze proefperiode van 90 dagen, zodat je voldoende tijd hebt om het systeem te leren kennen en te integreren in je processen. Misschien moet IT er ook nog naar kijken, geen probleem. Neem alle tijd die je nodig hebt om te bepalen of onze producten bij je passen. Vraag je proefperiode aan met het formulier hieronder en start vandaag nog met het ontdekken van alle mogelijkheden van onze prducten.